DENİZLİ ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ

2020 Mayıs ayı 8.Sınıf Genel Tekrar Testi

Öğrencilerimizin okulda öğrendikleri bilgileri pekiştirmesi, öğretmenlerimize kaynak olması amacıyla, Ölçme Değerlendirme Merkezimiz koordinesinde gönüllü öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan genel tekrar testi yayınlanmaya başlamıştır.
2020 Mayıs ayı 8.Sınıf Genel Tekrar Testi

Soru yazma eğitimi aldıktan sonra gönüllü olarak soru yazma çalışmalarına katılan öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan kazanım odaklı sorular redakte edilip, mayıs ayı genel tekrar testi adıyla yayınlanmaya hazırlanmıştır.

Genel tekrar testinde Türkçe, Matematik, Fen, İnkılap T. derslerinden 10 ar adet ve Din K. dersinden 6 adet olmak üzere tamamı 2020 LGS kazanımlarından toplam 46 soru vardır.

Mayıs genel tekrar testi, ONLİNE ve KİTAPÇIK olmak üzere 2 şekilde kullanılanıma sunulmuştur. 

Online test uygulamasında, KVKK kapsamında öğrenci özel bilgileri alınmamaktadır, yalnızca ilçe ve okul adı yazarak giriş yapabilirsiniz.

 

Genel tekrar testini online olarak çözebilir, sonuç ekranında toplam doğru cevap sayınızı ve her soruyu ayrı ayrı doğru/yanlış yaptığınızı görebilir, yanlış cevap verdiğiniz soru var ise sorunun hemen altındaki bağlantıya tıklayarak o sorunun çözümünü öğrenebilirsiniz. Online teste ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

Genel tekrar test kitapçığını bilgisayarınıza indirebilirsiniz, her sorunun yanında bulunan kare kodu telefonunuz ile okutarak sorunun çözümüne ulaşabilirsiniz. Kitapçığı indirmek için TIKLAYINIZ.

 

Çalışmalarımıza katkıda bulunan ve halen soru yazma çalışmalarını evlerinde yürütme çabası içerisinde bulunarak ilimiz eğitim öğretimine katkı sağlayan soru yazarı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Soru yazma eğitimlerine ve çalışmalarına katılmak isteyen öğretmenlerimiz buradan başvuru yapabilirler.

Gerzele Mahallesi, İbrahim Cengiz Caddesi, No.56/A Merkezefendi/Denizli - 02585024008___ 05057492966

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.